fbpx

O Nama

O Nama Kips

Nastali smo 1990. godine kao malo trgovačko preduzeće, sa vizijom da postanemo vodeća kompanija za trgovinu građevinskim materijalima, kao i robom koja je potrebna za opremanje svakog domaćinstva. Naša želja je da ostanemo neizostavno ime i mjesto za preduzeća, majstore i porodice koje žele kvalitet, sigurnost cijena i mogućnost da na jednom prijatnom mjestu pronađu sve što su zamislili. Težimo da povećamo zadovoljstvo naših kupaca odgovarajući na njihove potrebe, da razvijamo partnerske odnose i da kroz obuku kadrova poboljšavamo efikasnost naših procesa.

Više od 25 godina kupci pokazuju zadovoljstvo našom ponudom. KIPS je postao ime koje za kupce znači bogatu ponudu, visok stepen kvaliteta i poslovne sigurnosti. Kompanija KIPS njeguje poslovnu politiku koja garantuje vodeću poziciju u zemlji. Naša filozofija poslovanja je zasnovana na odgovornosti, inovativnosti, jedinstvenosti i raznovrsnoj paleti oprobanih brendova u koje potrošači najviše vjeruju.

Naš posao je da pratimo i razumijemo potrebe naših potrošača, i da se trudimo da uvijek zadovoljimo njihova očekivanja. O nama najbolje govori lojalnost naših potrosača.