fbpx

Veleprodaja

veleprodaja KIPS

Ukoliko gradite ili renovirate, kuću, stan ili poslovni prostor, posjetite neki od tržnih centara KIPS-a i ostvarite značajne popuste u zavisnosti od količine. Pridružite se velikom broju zadovoljnih kupaca koji nam ukazuju svoje povjerenje.

Pored uspješnog poslovanja u svojih pet maloprodajnih objekata, KIPS značajan dio svog prometa ostvaruje kroz veleprodaju i uspješno učešće na tenderima. U tome najveći značaj svakako imaju:

Cijene – Našim kupcima prilikom kupovine na veliko, obezbjeđujemo značajan popust u zavisnosti od količine, ali i vrste kupljenih proizvoda. Obzirom da smo najveći prodavac građevinskih materijala u Crnoj Gori,  za većinu inostranih proizvođača, uživamo najbolje uslove u vidu visokih rabata, te time svojim kupcima možemo ponuditi najbolje cijene na tržištu i brojne specijalne popuste.

crna metalurgijaLager – Uvijek pun lager čini naše proizvode dostupne kupcima u bilo koje vrijeme, u onoj količini koja je njima potrebna, i istovremeno garantuje brzu isporuku,  što kupovinu čini lakšom i jednostavnijom.

Asortiman – Bogat asortiman naših proizvoda može odgovoriti i na najkomplikovanije zahtjeve građevinskih firmi, majstora, ali i drugih kupaca. Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno za gradnju, opremanje i uređenje prostora, ali i Vašeg vrta i bašte.

KIPS je uspješnim učešćem na brojnim tenderima postao jedan od najpouzdanijih partnera i bitan oslonac najvećih projekata u zemlji. Jedan smo od favorita u svakom nadmetanju putem sistema javnih nabavki.