fbpx

VELUX SPOLJAŠNJA SOLARNA ROLETNA – SSL

VELUX SPOLJAŠNJA SOLARNA ROLETNA – SSL 4

VELUX spoljašnje roletne – potpuna zaštita i komfor tokom cijele godine

VELUX spoljašnjim roletnama za zamračenje sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem upravlja se preko daljinskog upravljača koji se dobija sa roletnama. Ako imate INTEGRA® krovni prozor sa solarnim upravljanjem, takođe možete da koristite inteligentan VELUX INTEGRA® daljinski upravljač sa ekranom osjetljivim na dodir koji ste dobili sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorom.
VELUX INTEGRA® daljinski upravljač nudi niz unaprijed podešenih programa za svakodnevnu udobnost i poboljšanu unutrašnju klimu. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dijela prostorije i uživate u svim karakteristikama unaprijed podešenih programa, kao što je mogućnost programiranja unutrašnjih roletni da se podižu i spuštaju u određeno vrijeme.

Ako je potrebno, roletnom sa solarnim napajanjem možete da upravljate i ručno. Baterija koja se puni solarnim putem ima dovoljno energije za 600 operacija, čak i kada nema direktne sunčeve svjetlosti za ponovno punjenje.
VELUX spoljašnje roletne su izrađene od postojanog lakiranog aluminijuma i temeljno su testirane u najekstremnijim uslovima kako bi se osigurale godine besprekornog rada – bez obzira na to kakve im izazove priroda postavi. VELUX spoljašnje roletne klize po bočnim kanalima koji su takođe napravljeni od lakiranog aluminijuma i isporučuju se sa gornjim profilom.

www.velux.rs


Ovaj članak je objavljen u Novosti i označen . Bookmark the permalink.